Relatietherapie

Je houdt van elkaar en toch ben je onbereikbaar. Je wilt gezien, gehoord en begrepen worden: je wilt echt contact! Je weet niet hoe het verder moet… Je twijfelt over je relatie… Je wilt praten over wat je bezighoudt, maar het contact is er niet. Je verlangt naar meer voldoening en erkenning van je partner. De intimiteit laat te wensen over. Het gezinsleven is niet gezellig meer. Zo wil je niet oud worden. Er moet snel wat gebeuren. Komt dit bekend voor? Dan is relatietherapie iets voor jullie.

Door samen naar jullie relatie te kijken, geven jullie die meer verdieping en intimiteit! Signalen die erop wijzen dat de intimiteit uit een relatie aan het verdwij­nen is. De man of de vrouw op wie je verliefd bent geworden is er niet meer… Je bent onbereikbaar voor elkaar. Jullie zitten vast in oude patronen. Kinderen, werk, hobby’s of andere zaken nemen steeds meer tijd en aandacht in beslag. Je houdt nog van elkaar, en toch sta je ver van elkaar… Hoog tijd om te kijken: hoe komen we weer bij elkaar!

We kijken met elkaar naar wat er werkelijk speelt. Wie ben jij, wie is de ander, en wie zijn jullie samen? Welke ver­langens spelen er? Hoe communi­ceren jullie met elkaar? Jullie leren zeggen wat je werkelijk denkt. Je leert je verdiepen in de ander, waardoor je je verdiept in jezelf. Er komt weer een klik!

Tevens is het een prachtige aanvulling van kennis en tips die je krijgt. Deze zijn ook zeer bruikbaar als je relatie goed gaat. En kunnen ingezet worden als een soort onderhoudsbeurt voor je relatie.

Er wordt niet alleen overdag maar ook in de avonduren therapie gegeven. Neem hier contact met ons op of bel 06-27170861 en we zorgen dat jullie zo snel mogelijk worden geholpen. Wil je meer weten over de kosten, kijk dan naar onze tarieven pagina.


Tevens kunnen we een SCHIP-traject doorlopen indien er veel conflicten spelen.

Recensies

Vrijdagavond heb ik mijn man ten huwelijk gevraagd, het was zo mooi en ontroerend. 2,5 jaar geleden stond ons leven op zijn kop, we hadden echt samen hulp nodig! Na de relatietherapie bij Tjitske is er zo ontzettend veel veranderd. Mijn man is zoveel rustiger geworden in ons gezin en kan zoveel beter moeilijke situaties aan. We luisteren naar elkaar en vullen elkaar aan, we zijn allebei gegroeid en sterker geworden. Ik ben zo ontzettend blij, opgelucht en trots dat we samen de stap naar De Regenboogpartners hebben gezet. Ik voel dat we weer een team zijn en nog steeds meer naar elkaar toe groeien. Ik voel steeds vaker weer momenten van verliefdheid, en dat voelt zo heerlijk. Jolanda.

Er is bij ons nooit twijfel geweest over onze relatie, we houden van elkaar, dat staat bovenaan. Door alle drukte in ons dagelijks bestaan hadden we wel de neiging om langs elkaar heen te leven of dingen voor elkaar in te vullen, waardoor je toch wrijving krijgt. Bij Tjitske hebben we zoveel geleerd. We hebben handvatten gekregen om elkaar veel beter te leren kennen waardoor er veel meer begrip is voor elkaar. Dit zorgt voor rust en harmonie. Onze liefde is zoveel gegroeid! Ik zou ieder stel deze onderhoudsbeurt voor je relatie gunnen. Mies Bleeker.

Na 17 jaar goede relatie, kwamen we bij De Regenboogpartners terecht.  Ik vond maar dat mijn man moest zien en voelen wat ik dacht. Nu zien we elkaar op een nieuwe manier, we geven elkaar de juiste plek en patronen zijn doorbroken. Nu communiceren we echt. Met deze therapie ben ik zoveel bewust geworden, wat ik zelf nooit had kunnen bedenken. Dit heeft een heel ander mens van mij gemaakt. Met een ontzettend goeie positieve boost voor onze relatie. Het gaat beter als de 17 jaar ervoor. Ester. 


We zijn inmiddels getrouwd.💖 En misschien leuk om te horen, je komt nog steeds regelmatig ter sprake hier, (Wat zou Tjitske doen/zeggen?) Ik denk dat ik voor ons beide kan spreken dat we heel veel aan jouw krachtige gebalanceerde adviezen hebben gehad en nog steeds! Zeker met ons eigen bedrijfje en grenzen communiceren daarin. Ik ga zeker nog eens bij je langs komen. Ik ben van mening dat het niet alleen goed is wanneer je in je dieptepunt zit, maar ook als onderhoud. Er is altijd wel iets om mee aan de slag te gaan! S en S.


We zijn heel blij dat we de stap hebben genomen en in gesprek zijn gegaan over onze relatie. Tjitske luistert goed, legt dingen uit en we hebben echt het gevoel dat we met haar tot de kern komen. Elk gesprek leverde ons weer nieuwe inzichten op, waar we mee verder konden. Met de tips en opdrachten die ze gaf konden we thuis aan de slag.

We vinden Tjitske ook heel prettig in de omgang. Een aanrader als je telkens tegen dezelfde dingen aanloopt binnen je relatie, een deskundige (want dat is ze zeker!) wilt mee laten kijken en patronen wilt doorbreken. Bedankt Tjitske!’ J. en L.


Lief en mooi mens ik hoop dat je nooit vergeet hoe belangrijk jij bent voor ons en de mensen waarvan wij houden en hoe veel je voor ons betekend in het leven. Maarten.


Het gaat op het moment goed. De gesprekken hebben zijn vruchten afgeworpen. We weten De Regenboogpartners te vinden als we weer behoefte hebben aan ondersteuning. R & A.


Wij hebben goede gesprekken gehad en nu gaat het gelukkig weer heel goed tussen ons.

Wij willen jou bedanken voor de relatietherapie met de goede en duidelijke gesprekken. Groetjes Paul.