Tjitske Bakker

Wie zijn wij.

De Regenboogpartners uit Heer­hugo­waard is een psycho­sociaal adviesbureau dat wordt ge­vormd door Abeltje Boerstra, en Tjitske Bakker. Onze praktijk zorgt ervoor dat jij de regie hebt en houdt over jouw leven, zowel persoonlijk als zake­lijk.

Je hebt de keuze uit trainingen, gezinstherapie, personal coaching, relatietherapie en individuele counseling. Bovengenoemde begeleiding wordt door zowel Tjitske als Abeltje gegeven. Tjitske is daarbij gespecialiseerd in systeemtherapie, N.L.P., E.F.T., rouwtherapeut en kindercoach. Abeltje geeft tevens EMDR.

 

Door onze jarenlange werkervaring, onderzoek en bijscholing kunnen we inspelen op elk probleem dat ontstaan is door mis­com­muni­­catie, zowel in een privé- als in een werksituatie. Voor ons is dit probleem een uitdaging, waarbij wij jou uiteindelijk een posi­tieve om­keer garan­deren.

Jouw relatie met jezelf en hierdoor met anderen verandert volledig! Klanten kiezen voor De Regenboogpartners omdat we: persoonsgericht werken met een praktijkgerichte aanpak de kern opzoeken en altijd eerlijk zijn ons vak met liefde uitoefe­nen.

Je kunt nu ook een afspraak maken op een prachtige landelijke locatie in Avenhorn.

Abeltje Boerstra