Tjitske Bakker

Tjitske Bakker

Wie zijn wij.

De Regenboogpartners uit Heer­hugo­waard is een psycho­sociaal adviesbureau dat wordt ge­vormd door Tjitske Bakker. Onze praktijk zorgt ervoor dat jij de regie hebt en houdt over jouw leven, zowel persoonlijk als zake­lijk.

Je hebt de keuze uit trainingen, gezinstherapie, personal coaching, relatietherapie en individuele counseling. Tjitske maakt daarbij gebruik van systeemtherapie, N.L.P., E.F.T., T.A., HBS. Zij is trauma/ rouwtherapeut, kindercoach, paardencoach en SCHIP-behandelaar.

Door onze jarenlange werkervaring, onderzoek en bijscholing kunnen we inspelen op elk probleem dat ontstaan is door mis­com­muni­­catie, zowel in een privé- als in een werksituatie. Voor ons is dit probleem een uitdaging, waarbij wij jou uiteindelijk een posi­tieve om­keer garan­deren.

Jouw relatie met jezelf en hierdoor met anderen verandert volledig! Klanten kiezen voor De Regenboogpartners omdat we: persoonsgericht werken met een praktijkgerichte aanpak de kern opzoeken en altijd eerlijk zijn ons vak met liefde uitoefe­nen.

Je kunt nu ook een afspraak maken op een prachtige landelijke locatie in Avenhorn. Hier wordt ook de paardencoaching gegeven.

Wil je meer informatie over het paardencoachen kijk dan voor meer informatie op www.spiegelen-met-paarden.nlSinds februari 2020 heeft Tjitske Bakker, De Regenboogpartners overgenomen van Abeltje Boerstra.

Abeltje is samen met Frans Laan, de oprichters van De Regenboogpartners en zij geniet van een welverdiend pensioen.Abeltje Boerstra

Locatie: Julianastraat 23 a in Avenhorn

unsplash