Persoonlijk Leiderschap

Tijdens de training Persoonlijk Leiderschap gaat het over bewustzijn, balans en effectief communiceren, waardoor we nieuwe doelen kunnen verwezenlijken.

De training vergt de nodige zelfreflectie, vandaar dat we een dagdeel gaan spiegelen met paarden en kijken wat er onderhuids speelt. Het paard voelt haarfijn aan of je twijfelt of onzeker bent. Een leider of volger, een doener of een denker bent. Zijn gedrag weerspiegelt indirect jouw talenten en uitdagingen. Een paard is oprecht en geeft je eerlijke feedback. Je ziet direct wat voor uitwerking jouw houding en/of gedrag heeft op het paard, maar ook op jouw omgeving, in zowel werk- als privé situaties.

Spiegelen met paarden raakt je in je hart en geeft je nieuwe inzichten. Wat leer je in de training Persoonlijk Leiderschap: Verbinding maken met jezelf en anderen. Luisteren, zonder te oordelen. Samen werken aan oplossingen en resultaat vanuit gelijkwaardigheid. Leven vanuit je waarden en normen zonder ze op te leggen aan de ander. Wanneer je de eerste stappen vooruit hebt gezet en groeit in leiderschap, krijg je meer invloed op je omgeving.

Deze tweedaagse training vindt plaats op donderdag 24 en vrijdag 25 juni 2021. De training duurt twee aaneengesloten dagen. De kosten zijn € 395,– (excl. BTW). Maximaal 8 deelnemers. De locatie is op het Larixplantsoen 116 te Heerhugowaard. Voor opgave of meer informatie mail info@regenboogpartners.nl of bel 06-27170861.

Ja ik geef mij nu op.