Relatietherapie

Je houdt van elkaar en toch ben je onbereikbaar. Je wilt gezien, gehoord en begrepen worden: je wilt echt contact! Je weet niet hoe het verder moet… Je twijfelt over je relatie… Je wilt praten over wat je bezighoudt, maar het contact is er niet. Je verlangt naar meer voldoening en erkenning van je partner. De intimiteit laat te wensen over. Het gezinsleven is niet gezellig meer. Zo wil je niet oud worden. Er moet snel wat gebeuren. Komt dit bekend voor? Dan is relatietherapie iets voor jullie!

Door samen naar jullie relatie te kijken, geven jullie die meer verdieping en intimiteit! Regenboogpartners Relatietherapie Heerhugowaard Signalen die erop wijzen dat de intimiteit uit een relatie aan het verdwij­nen is. De man of de vrouw op wie je verliefd bent geworden is er niet meer… Je bent onbereikbaar voor elkaar. Jullie zitten vast in oude patronen. Kinderen, werk, hobby’s of andere zaken nemen steeds meer tijd en aandacht in beslag. Je houdt nog van elkaar, en toch sta je ver van elkaar… Hoog tijd om te kijken: hoe komen we weer bij elkaar!

We kijken met elkaar naar wat er werkelijk speelt. Wie ben jij, wie is de ander, en wie zijn jullie samen? Welke ver­langens spelen er? Hoe communi­ceren jullie met elkaar? Jullie leren zeggen wat je werkelijk denkt. Je leert je verdiepen in de ander, waardoor je je verdiept in jezelf. Er komt weer een klik!

Er wordt niet alleen overdag maar ook in de avonduren therapie gegeven. Neem hier contact met ons op of bel 06-27170861 en we zorgen dat jullie zo snel mogelijk worden geholpen. Wil je meer weten over de kosten, kijk dan naar onze tarieven pagina.

 

 

Recensies

Vrijdagavond heb ik mijn man ten huwlijk gevraagd, het was zo mooi en ontroerend. 2,5 jaar geleden stond ons leven op zijn kop, we hadden echt samen hulp nodig! Na de relatietherapie bij Tjitske is er zo ontzettend veel veranderd. Mijn man is zoveel rustiger geworden in ons gezin en kan zoveel beter moeilijke situaties aan. We luisteren naar elkaar en vullen elkaar aan, we zijn allebei gegroeid en sterker geworden. Ik ben zo ontzettend blij, opgelucht en trots dat we samen de stap naar De Regenboogpartners hebben gezet. Ik voel dat we weer een team zijn en nog steeds meer naar elkaar toe groeien. Ik voel steeds vaker weer momenten van verliefdheid, en dat voelt zo heerlijk. Jolanda.